Reflexoterapie, masaj reflexogen si masaj anticelulitic, mese, drenaj limfatic in salon sau cabinet din Bucuresti

• Reflexoterapie
• Reflexologia
• Cabinet Bucuresti

  PROGRAM :
LUNI- VINERI: 7:30 - 21:30
SAMBATA: 8 - 16
DUMINICA: INCHIS (dar se pot face programari )

PROGRAMARI : se pot face programari la nr. 0722.555.112 si 0766.735.404
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Cabinet Bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce este reflexoterapia?
Reflexoterapia este o metoda cu radacini in lumea orientala. Are la baza o relatie reflexa dintre un punct din talpa si un anumit organ, realizandu-se printr-un masaj special al talpii.

Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mainilor si a picioarelor, practicat de catre vindecatorii din Egiptul si China Antica. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este impartit in mai multe zone. Aceasta metoda se bazeaza pe detectarea si corectarea unor dezechilibre ale organismului. Teoria de baza a reflexoterapiei spune ca talpa piciorului este o „harta” a organelor noastre. Prin masarea talpilor se trateaza anumite afectiuni si nu poate fi practicata de oricine, deoarece este necesara o buna cunoastere a informatiei legate de punctele de masaj si de ceea ce reprezinta acestea.
Cum functioneaza reflexoterapia
Prin masajul talpii reflexoterapia faciliteaza circulatia sagvina, accelerand transportul toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere. Detoxifiind organismul se imbunatateste activitatea organelor atat din punct de vedere fiziologic cat si energetic (eliminand blocajele energetice de la nivelul organismului). Reflexoterapia imbunatateste circulatia sangvina care este vitala pentru fiecare organ sau zona a organismului, pentru transportul material nutritiv si plastic, hormoni, anticorpi, oxigen, deseuri metabolice si alte substante.

Reflexoterapia nu pune diagnostice, dar se poate descoperi o suferinţă morfo-functională a organului corespondent palpând zona reflexogenă, zona foarte bogată în terminaţii nervoase şi vasculare. Reflexoterapia constata zonele cu dezechilibru energetic care au determinat tulburari functionale si organice si ajuta la refacerea armoniei energetice. In caz de suferinţă sau dereglări, punctele reflexe devin sensibile, respectiv dureroase la palpare, fiind sesizate de pacient şi diagnostician. Durerea este direct proporţională cu gravitatea şi vechimea afecţiunii organului corespondent.In timpul executării masajului, punctele reflexe trebuie controlate în permanenţă, pentru a nu se traumatiza zonele învecinate şi a evalua deblocarea cristalelor, deoarece majoritatea afecţiunilor organelor se manifestă şi sub forma aglomerărilor în punctele reflexe corespunzătoare de cristale (de exemplu: acid uric, săruri, alte impurităţi).

Reflexoterapia facilitează circulaţia sanguină impunând accelerarea transportului toxinelor spre organele de eliminare sau de detoxifiere. Perturbarea circulaţiei în zonele reflexe face ca suferinţa organului corespondent să avanseze. Masarea zonelor reflexogene afectate, pe parcursul mai multor şedinţe, implică "fisurarea" cristalelor de toxine, depuneri pe care circulaţia sanguină le va trimite prin fluxul sanguin spre organele de eliminare, îmbunătăţind astfel starea de sănătate generală. Factorii care determină, întreţin şi agravează depunerile toxice pentru organism în zonele reflexe sunt multipli şi depind de specificul biologic al fiecărui individ, toxinele fiind principala cauză a îmbolnăvirilor curente, iar mediul, hrana şi celelalte elemente indispensabile vieţii furnizorul acestora.
Tratamentul de reflexoterapie
Reflexoterapia se poate practica simultan, cit si in combinatie cu fitoterapia, homeopatia, medicina clasica, deoarece prin tehnicile reflexologice prezentate, aplicate cu răbdare şi perseverenţa, se elimină din organismul uman "deşeurile" toxice, se îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, se întăreşte sistemul imunitar al bolnavului, deci se tinde către recuperarea funcţiei, respectiv a organului afectat de boală.
Avantage ale reflexoterapiei
- Poate fi aplicată la orice categorie de vârstă
- Poate fi aplicată profilactic, bolilor cronice şi acute, dar şi bolilor nemanifestate.
- Nu are contraindicatii majore
- Este un tratament netoxic
- Se lucrează pe cauză nu pe simptome.
- Se poate face în paralel cu alte tratamente naturiste sau alopate.
- Nu se întrerupe tratamentul medicamentos

Chiar practicată profilactic, reflexoterapia menţine sănătatea tuturor celor ce o folosesc cu încredere, deoarece previne şi chiar vindecă fără medicamente. Practica curentă a dovedit că afecţiunile fiziologice sunt tratabile prin reflexoterapie în proporţie de 85-90 %, iar cele organice într-un procent care depăşeşte 60.

Sursa  www.dermavital-med.ro

 

 

 

 

 

Ministrul Sanatatii a cerut revizuirea adeverintelor pentru infiintarea de farmacii

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a cerut tuturor şefilor de autorităţi locale să revizuiască adeverinţele eliberate în ultima lună pentru înfiinţarea de farmacii în centrele comerciale de mare suprafaţă, informează un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au sesizat că, în ultima perioadă, numărul cererilor pentru înfiinţarea de farmacii, prin excepţie, în centrele comerciale de mare suprafaţă, a crescut semnificativ.

Ministerul Sănătăţii a solicitat ca, în termen de 60 de zile, autorităţile locale să reanalizeze toate adeverinţele pe care le-au eliberat în ultima lună, să verifice la faţa locului dacă adresele înscrise pe aceste documente corespund cu cele ale unor centre comerciale, având în vedere că pe majoritatea sunt trecute numere de blocuri, şi să transmită rezultatele la Ministerul Sănătăţii.

''Este suspect că, după ce am anunţat condiţiile noii Legi a farmaciei, conform cărora se elimină excepţia înfiinţării farmaciilor în centre comerciale, gări şi aerogări, la Ministerul Sănătăţii au fost înregistrate peste 50 de cereri, practic numărul s-a dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Experţii noştri au analizat dosarele şi în mai toate adeverinţele eliberate de primării au fost găsite numere de blocuri care, credem noi, că nu au cum să deţină adresă comună cu centrele comerciale de mare suprafaţă'', a declarat ministrul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii solicită autorităţilor administraţiei publice locale să dea dovadă de responsabilitate în emiterea acestor documente care atestă dovada că farmacia care se va înfiinţa se află într-un centru comercial, conform legislaţiei în vigoare în prezent.

 

Sursa www.agerpres.ro

 

 

Prea multi tineri europeni sunt supraponderali sau obezi (raport)

Speranţa de viaţă la naştere a crescut cu şase ani în Uniunea Europeană (UE) din 1980, dar, în pofida campaniilor de informare, prea mulţi adolescenţi sunt obezi şi fumează, cu riscul de a face accidente vasculare şi cancere, două din principalele cauze ale mortalităţii, se arată într-un raport publicat marţi la Bruxelles de Comisia Europeană,citat de AFP.

'Peste jumătate din populaţia totală a UE este supraponderală şi 15,5%, obeză', precizează raportul intitulat 'Panoramă asupra sănătăţii: Europa 2010', realizat de Comisia Europeană şi OECD.

Este îngrijorător că 'un tânăr european din şapte, în vârstă de 11-15 ani, este supraponderal sau obez' şi chiar unu din cinci în ţări din sudul UE: Malta (29,5%), Grecia (18,8%), Portugalia (18,8%), Italia (18,3%) şi Spania (16,7%). Rata este în schimb mai mică de 10% în Lituania (7,5%), Letonia (7,8%) şi Estonia (9,8%).

Tinerii fumează regulat începând de la 15 ani şi beau mult. În jur de 40% din adolescenţii de 15 ani din Danemarca, Lituania, Marea Britanie, Finlanda şi Bulgaria mărturisesc că s-au îmbătat de cel puţin două ori. Aceste obiceiuri stau la baza bolilor cardiovasculare, sunt la originea a 40% din decesele din UE şi a diferitelor tipuri de cancere.

Datele arată diferenţe importante între ţările europene în privinţa sănătăţii populaţiei, a factorilor de risc pentru sănătate, nivelului cheltuielilor pentru sănătate şi a surselor de finanţare, au precizat CE şi OECD.

 

Sursa www.agerpres.ro

 

 

(09-12-10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..

 
Copyright © 2018 KINETOMEDICA. Toate drepturile rezervate.
 
Servicii creare site creare site
Centru de reflexoterapie in Bucuresti pe strada Cal. 13 septembrie nr. 128 sau pe Bd.Iuliu Maniu in militari. După cum se observă din analiza rezultatelor obţinute pentru personalitatea ideală, kinetoterapeuţii tind totuşi spre un ideal pe care īl consideră ca fiind superior situaţiei din momentul aplicării chestionarului.Datorită eforturilor de adaptare pe care le fac, kinetoterapeuţii consideră că se manifestă foarte apropiat de nivelul la care s-au autoevaluat,   De aceea putem afirma ca, in cadrul relaţiei kinetoterapeut-pacient, tipul de personalitate condiţionează comunicarea, interrelaţionarea şi implicit rezultatele actului recuperator, motiv pentru care trebuie să li se acorde atenţia cuvenită. Prin intermediul reglării şi autoreglării unor atitudini şi comportamente, al conştientizării situaţiei de fapt, comparativ cu necesităţile impuse de activitatea profesională, personalitatea kinetoterapeutului poate şi trebuie să fie ameliorată dacă se doreşte creşterea eficienţei activităţii de recuperare. Efectuam masaj reflexogen si suntem autorizati pentru cursuri de reflexoterapie   Īn urma analizei efectuate asupra rezultatelor obţinute īn legătură cu personalitatea kinetoterapeutului se pot constata următoarele: Kinetoterapeuţii care fac reflexoterapie au reuşit să creeze celorlalţi o imagine bună despre ei, fapt demonstrat de diferenţele mici aparute in comparatia profilului personalităţii autoevaluate de kinetoterapeuţi şi profilului personalităţii percepute de pacient, mai ales in ceea ce priveste subfactorii de personalitate: responsabilitate si reflexivitate. Recunoscānd īnsă că, īn ceea ce priveşte reglările corespunzătoare īn cadrul subfactorilor Asumare Risc şi Impulsivitate le este necesar un mai bun autocontrol prin efectuarea unei sedinte de reflexoterapia.