reflexoterapie, drenaj limfatic cabinet de masaj anticelulitic si terapeutic, Bucuresti,

• Reflexoterapie
• Reflexologia
• Cabinet Bucuresti

  PROGRAM :
LUNI- VINERI: 7:30 - 21:30
SAMBATA: 8 - 16
DUMINICA: INCHIS (dar se pot face programari )

PROGRAMARI : se pot face programari la nr. 0722.555.112 si 0766.735.404
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reflexologia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medicina moderna prin proiecte medicale la cheie
General Electric Healthcare (GE Healthcare), unul dintre liderii industriei de echipamente si servicii medicale la nivel mondial, impreuna cu Medicare Technics, una dintre principalele companii de distributie si consultanta in domeniul echipamentelor medicale, au pus bazele unui parteneriat strategic care urmareste planificarea si dezvoltarea solutiilor integrate de proiecte medicale la cheie.
    'Acest parteneriat strategic este o rezultanta fireasca a proiectelor de succes implementate deja in aceasta formula si reprezinta un cumul de competente si expertiza in vederea derularii unor proiecte medicale la cheie atat pentru piata privata, cat si pentru cea publica din Romania', a declarat, marti, Radu Gorduza-Lupu, Strategic Manager GE Healthcare Romania.
     'Pentru GE Healthcare este foarte important ca a implementat pe piata romaneasca astfel de proiecte cu expertiza locala, avand in vedere faptul ca domeniul medical are un pronuntat specific local. Experienta vasta a grupului la nivel mondial poate fi valorificata la maximum prin acest parteneriat si vom reusi astfel sa derulam proiecte avansate, care sa contribuie la diagnosticarea, informarea si tratarea pacientilor romani la cele mai inalte standarde de calitate'.
    Proiectul medical la cheie este un concept de afaceri relativ nou pe piata romaneasca, care a inceput sa se dezvolte cu precadere in mediul privat.
    Proiectele dezvoltate in parteneriat de centrul de competente GE Healthcare - Medicare Technics pana in prezent sunt centre de imagistica medicala.
    Finantarea acestor investitii s-a realizat prin intermediul Medicredit Leasing, prima companie din Romania specializata exclusiv in leasingul de echipamente medicale. 'Suportul pe care il oferim acestui parteneriat strategic este complex si nu se reduce numai la finantare. In cei peste patru ani de cand activam pe piata romaneasca, am identificat exact problemele cu care se confrunta medicii si antreprenorii in derularea unor astfel de proiecte. De aceea, suntem capabili sa oferim o solutie complexa, ce cuprinde ofertare tehnica, consultanta manageriala si solutii de finantare adaptate situatiei clientului”, a declarat Dan Captaru, Director Operatiuni Medicredit Leasing.
     'Rolul Medicredit Leasing pe piata din Romania este extrem de important pentru ca echipa Medicredit a inteles, inca de acum cativa ani, care sunt nevoile reale pentru derularea unor astfel de proiecte medicale la cheie. Astfel, Medicredit Leasing a dezvoltat si implementat o structura de finantare flexibila, adaptata realitatilor economice din tara noastra, deruland, in acelasi timp, o ampla campanie de informare care a popularizat conceptul de proiect medical la cheie in randul medicilor', a adaugat Radu Gorduza-Lupu.
    Daca, pana la sfarsitul anului 2006, aproximativ 70% din volumul echipamentelor medicale era indreptat catre domeniul privat, incepand cu 2007 - moment in care au inceput sa se deruleze achizitiile publice de catre Ministerul Sanatatii intr-un cadru transparent - , raportul s-a inversat.
     'Practic, anul acesta ne asteptam ca 70% din volumul de echipamente medicale comercializat sa se indrepte catre domeniul public, acest lucru generand o crestere exponentiala a acestei piete, care este estimata la aproximativ 200 de milioane de euro. Avand in vedere strategia Ministerului Sanatatii Publice, care vizeaza construirea mai multor spitale regionale de la zero, precum si regandirea celor existente, consider ca, in curand, vor fi organizate licitatii pentru realizarea unor mari proiecte medicale publice la cheie, de care sistemul de sanatate din Romania are nevoie pentru derularea unui act medical profesionist. Sunt convins ca aceste achizitii se vor organiza intr-un cadru de transparenta maxima, in concordanta cu politica grupului General Electric, din care facem parte', a conchis Radu Gorduza-Lupu.

Sursa www.rompres.ro

 

Ce este reflexoterapia?
Reflexoterapia nu este doar o metoda de vindecare ce presupune apasarea punctelor reflexogene, ci este o adevarata filozofie. Ea ne arata care sunt conexiunile din corpul nostru, modul in care reactioneaza acesta la anumiti stimuli si cum oglindeste el conexiunile din lumea inconjuratoare. Mareste imaginea Medicina alternativa Ghidul plantelor medicinale Terapii alternative Afectiuni si remedii Cauta in site mai multe informatii despre reflexoterapie Adrese utile · Homeopatie · Medicina naturista · Fizioterapie · Adauga cabinet Top Sanatate iti recomanda ·Doamne, ce toamna!... Vremea extrem de umeda si atmosfera incarcata nu puteau sa nu-si arate coltii si asupra sanatatii noastre.

Reflexoterapia se foloseste ca metoda terapeutica naturista pentru a favoriza relaxarea si vindecarea trupului, a mintii si a sufletului. Ea mai poate fi folosita ca metoda de analiza a starii de sanatate si, folosind indiciile oferite de picioare si maini, se pot face descoperiri privind adevarata personalitate a unui individ. Reflexoterapia este o aplicatie a reflexologiei, care este stiinta ce pune in legatura zonele reflexogene de pe picioare si maini cu toate organele si intreg restul corpului. Anumite zone de pe picioare sunt conectate din punct de vedere energetic cu alte parti ale corpului. Acest lucru presupune ca daca se vor aplica pe maini sau picioare anumite tehnici, cum este reflexoterapia, presopunctura sau masajul, acestea isi vor transmite efectul benefic asupra tuturor celorlalte parti ale corpului.

Ca terapie naturista prin reflexoterapie se actioneaza asupra mainilor, picioarelor si uneori asupra urechilor pentru a induce relaxarea, alinarea durerilor dar si pentru a stimula capacitatea de autovindecare a organismului. Daca se doreste ca reflexoterapia sa fie utilizata pentru analizarea starii de sanatate, acest lucru se poate face numai de catre medicii alopati, singurii autorizati sa diagnosticheze boli. In ceea ce priveste analiza personalitatii unei persone, utilizant reflexoterapia, unii practicanti ai acestei metode pot descoperi anumite legaturi interesante care se stabilesc intre aceasta si formele, liniile sau starea de sanatate a mainilor si picioarelor.

Pornind de la premiza ca organismul functioneaza ca un tot unitar si ca el prezinta mai multe puncte reflexogene, exista mai multe metode terapeutice care lucreaza bazandu-se pe aceste zone. Astfel, exista asa cum am aratat zone reflexogene ale piciorului, mainii sau urechii, dar si o ale intestinelor sau ale irisului, stiinta cunoscuta sub numele de iridologia. Iridologia se bazeaza pe corespondenta care exista intre iris si intregul corp prin intermediul sistemului nervos central. La fel ca si in cazul reflexoterapiei ce utilizeaza talpile, sau palmele, iridologia imparte irisul in sectoare de cerc ce corespund diverselor zone din organism. Un specialist in aceasta tehnica deosebita poate "citi" zestrea genetica a pacientului dar si alte informatii referitoare la starea acestuia de sanatate. Exista, de asemenea, o reflexoterapie corporala, ce presupune existenta unor puncte reflexogene in diverse parti ale corpului, care atunci cand sunt actionate influenteaza o alta zona din corp. Reflexoterapeutii utilizeaza in unele cazuri o asa zisa terorie a zonelor care consta in impartirea imaginara a corpului in sectiuni longitudinale energetice, pornind de la faptul ca bolile tind sa se propage de-a lungul acestor benzi.

Fiecare astfel de sectiune va lega organele sau partile corpului pe care le strabate si orice intrerupere sau stagnare a fluxului energiei va determina tulburari pe toata fasia. Aici intervine reflexoterapia care prin metodele specifice va actiona pentru deblocarea energiei si la restabilirea circulatiei energetice si sanguine corespunzatoare. Reflexoterapia propriu zisa consta in apasarea anumitor zone de pe labele picioarelor si de pe maini in vederea stimularii organelor corespondente. Orice zona "sensibila" poate fi un indiciu al unui organ cu probleme care necesita atentie. Durerile care apar in cazul sedintelor de reflexoterapie se datoreaza in mare parte toxinelor acumulate in corp, rezultate in urma metabolismului celular, acid uric, resturi de pesticide si alte substante chimice, si care pot bloca circulatia energetica catre organele aflate de-a lungul zonei respective. Echilibrul natural al corpului se pierde datorita stresului, substanelor chimice, pesticide, fertilizatori, poluarii apei, aerului, sau electromagneticii, administrarii medicamentelor etc.

Metodele de vindecare trebuie cautate in natura. Ea ne poate invata ce trebuie sa facem pentru restabilirea echilibrului pierdut. Alimentatia corecta, apa curate, lumina solara, aerul curat, plantele medicinale sunt componentele unei vieti echilibrate, sanatoase. Reflexoterapia se poate asocia cu succes cu alte terapii cum este acupunctura, aromoterapia, cu exercitiile fizice, consilierea psihologica, programele de nutritie, irigatiile colonului. Daca medicina alopata poate diagnostica bolile pe baza simptomelor prezente, reflexoterapia ofera indicii privind dezechilibrele din diverse parti ale corpului si, in plus, este un instrument extraordinar, natural, sigur si noninvaziv.

Marele sau avantaj este ca poate detecta problemele de sanatate inca din fazele lor incipiente. Daca vom lua in considerare teoriile holistice trebuie facuta o legatura intre reflexoterapie si astrologie. Astfel s-a observat legatura intre aceasta tehnica terapeutica si zodia Pestilor, multi reflexoterapeuti, dar si pacienti incadrandu-se in acest semn.

Sursa www.sportcentersv.ro

Masaj terapeutic pentru pensionari
Continuând seria acţiunilor dedicate pensionarilor sătmăreni, omul de afaceri Vasile Lup a invitat la Restaurantul Paloma, locul obişnuit al activităţilor Clubului Vârstnicilor, un maseur profesionist de la Reflexo Vital Corina, Sarvari Szilard, pentru a le oferi şedinţe de masaj terapeutic membrilor clubului.
Pensionarii s-au declarat încântaţi de iniţiativă, cel mai curajos fiind chiar preşedintele asociaţiei lor, Mircea Marian, care s-a încumetat să se supună primul tratamentului asigurat de Szilard.
Au urmat apoi zeci de doamne, care au declarat că s-au simţit întinerite după ce au beneficiat de masajul celui mai bun specialist în domeniu din Satu Mare.
Acesta le-a făcut pensionarilor un aşa-numit masaj suedez, benefic persoanelor care vor să scape de stres, depresii, tulburări endocrine sau circulatorii, insomnie sau dureri de spate.
Pensionarii care au rămas cu impresii plăcute după această şedinţă de masaj au fost invitaţi să continue acest tratament alternativ şi la Centrul Reflexo Vital Corina, unde Sarvari Szilard organizează şi cursuri de formare profesională în meseria de tehnician maseur, cu diplome recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.
Sursa www.satumareonline.ro

 

 

10-12-2010

 
Copyright © 2018 KINETOMEDICA. Toate drepturile rezervate.
 
Servicii creare site creare site
Centru de reflexoterapie in Bucuresti pe strada Cal. 13 septembrie nr. 128 sau pe Bd.Iuliu Maniu in militari. După cum se observă din analiza rezultatelor obţinute pentru personalitatea ideală, kinetoterapeuţii tind totuşi spre un ideal pe care īl consideră ca fiind superior situaţiei din momentul aplicării chestionarului.Datorită eforturilor de adaptare pe care le fac, kinetoterapeuţii consideră că se manifestă foarte apropiat de nivelul la care s-au autoevaluat,   De aceea putem afirma ca, in cadrul relaţiei kinetoterapeut-pacient, tipul de personalitate condiţionează comunicarea, interrelaţionarea şi implicit rezultatele actului recuperator, motiv pentru care trebuie să li se acorde atenţia cuvenită. Prin intermediul reglării şi autoreglării unor atitudini şi comportamente, al conştientizării situaţiei de fapt, comparativ cu necesităţile impuse de activitatea profesională, personalitatea kinetoterapeutului poate şi trebuie să fie ameliorată dacă se doreşte creşterea eficienţei activităţii de recuperare. Efectuam masaj reflexogen si suntem autorizati pentru cursuri de reflexoterapie   Īn urma analizei efectuate asupra rezultatelor obţinute īn legătură cu personalitatea kinetoterapeutului se pot constata următoarele: Kinetoterapeuţii care fac reflexoterapie au reuşit să creeze celorlalţi o imagine bună despre ei, fapt demonstrat de diferenţele mici aparute in comparatia profilului personalităţii autoevaluate de kinetoterapeuţi şi profilului personalităţii percepute de pacient, mai ales in ceea ce priveste subfactorii de personalitate: responsabilitate si reflexivitate. Recunoscānd īnsă că, īn ceea ce priveşte reglările corespunzătoare īn cadrul subfactorilor Asumare Risc şi Impulsivitate le este necesar un mai bun autocontrol prin efectuarea unei sedinte de reflexoterapia.