reflexoterapie, masaj anticelulitic si de relaxare, salon, cabinet in Bucuresti. Va invitam sa ne vizitati si sa efectuati o sedinta de reflexoterapia.

• Reflexoterapie
• Reflexologia
• Cabinet Bucuresti

  PROGRAM :
LUNI- VINERI: 7:30 - 21:30
SAMBATA: 8 - 16
DUMINICA: INCHIS (dar se pot face programari )

PROGRAMARI : se pot face programari la nr. 0722.555.112 si 0766.735.404
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reflexoterapie Bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum poţi să-ţi dai seama care sunt adevăratele cosmetice bio

Produsele de îngrijire corporală sunt obţinute din plantele şi fructele crescute în culturi ecologice şi extrase prin metode naturale

Specialiştii în dermatologie afirmă că piaţa de cosmetice este invadată de tot felul de creme, săpunuri, geluri de duş, şampoane care pretind că sunt bio. Potrivit experţilor, eticheta este esenţială pentru identificarea produselor care sunt îmbibate cu tot felul de chimicale, deşi pe etichetă scrie "BIO".

• "Un produs cosmetic natural se diferenţiază de cele de masă atunci când au menţionat pe ambalaj ECOCERT. Această precizare arată că produsele au fost testate şi aprobate de un organism internaţional de inspecţie şi certificare a produselor ecologice, verificând conformitatea produselor bio cu legislaţia europeană, naţională şi cu standardele internaţionale în vigoare", menţionează Nicoleta Stoica, Brand Manager pe produse bio.
publicitate

• Produsele naturale nu conţin menţiuni de genul: nerecomandate femeilor însărcinate, care alăptează, copiilor şi nu au o limită de vârstă. "Cremele organice pot fi folosite cu încredere de toţi membrii familiei, indiferent de vârstă sau sex. Scopul lor este de a menţine pielea hidratată, de a o proteja împotriva radicalilor liberi, de a revitaliza derma şi de a întârzia semnele îmbătrânirii", completează specialistul Stoica.

• Eczeme, alergii, acnee, dermatită atropică sau dezechilibre hormonale sunt câteva dintre reacţiile adverse apărute după folosirea produselor cosmetice de masă. "Aceste efecte apar din cauza substanţelor chimice din creme, care pătrund prin piele şi ne atacă organismul. Este recunoscut şi demonstrat ştiinţific faptul că parabenii cresc riscul apariţiei cancerului", avertizează Nicoleta Stoica. Potrivit specialistului, produsele naturale pentru îngrijirea pielii nu atacă pielea şi nici nu intoxică organismul.

• Cosmeticele bio-organice sunt identificate prin faptul că acestea conţin extract din alge marine, aloe vera, ginko biloba, proteine de orez sau cătină albă, bogată în vitaminele C, E, A şi F. Mai mult, produsele de îngrijire corporală naturale nu conţin vitamine de sinteză, iar plantele şi fructele folosite pentru obţinerea cremelor sunt crescute în culturi ecologice şi extrase prin metode naturale, lucru specificat pe etichetă.

• Un alt truc pentru a face diferenţa dintre o cremă bio şi una de masă este testarea produselor în standul de cosmetice. Produsele naturale vor fi absorbite imediat de piele, fără a lăsa senzaţia de piele grasă, chiar şi atunci când este un produs ce are rolul de a hidrata epiderma.

Sursa www.gandul.info

Cabinet de reflexoterapie


Ananasul previne apariţia bolilor de inimă

 

Ananasul, excelentă sursă de vitamina C, ar trebui inclus în dieta zilnică, datorită abundenţei de nutrienţi, susţin specialiştii în nutriţie citaţi de site-ul "Suite101.com".

Slab din punct de vedere caloric, fructul conţine o sumedenie de vitamine şi minerale, astfel că o singură ceaşcă de cuburi de ananas conţine aproape jumătate din cantitatea zilnică recomandată de vitamina C, întărind sistemul imunitar şi protejând organismul de acţiunea no­civă a radicalilor liberi.

Potrivit experţilor, datorită conţinu­tului ridicat de fibre, fructul exotic reduce riscul apariţiei bolilor cardiovasculare. În plus, datorită conţinutului de potasiu şi sodiu, fructul este indicat şi persoanelor care suferă de hipertensiune. Astfel, o cană de suc de ananas are 1 mg de sodiu şi 195 de mg de potasiu.

Ananasul conţine o enzimă, denumită bromelină, care are capacitatea de a dizolva cheagurile de sânge care dau tromboze. Totodată, această enzimă ajută la dizolvarea proteinelor de origine animală şi le face mai uşor de digerat, explică medicul nutriţionist Mihaela Bilic.

Mai mult, ananasul conţine vitamina A, care ajută la adaptarea vizuală, la dezvoltarea normală a scheletului şi a smalţului dentar, precum şi la buna funcţionare a ficatului şi a tiroidei. În plus, ananasul este o sursă importantă de mangan, element ce ajută la menţinerea unui nivel echilibrat de zahăr în sânge.

Sursa www.gandul.info

 Salon de reflexoterapie in Bucuresti

Fumatul pasiv ucide anual peste 600.000 de persoane, dintre care 165.000 sunt copii

 

Fumatul pasiv ucide, anual, peste 600.000 de persoane pe plan mondial, dintre care 165.000 sunt copii, potrivit unui studiu publicat vineri în revista medicală britanică The Lancet.

Copiii sunt primele victime ale fumatului pasiv, deoarece ei nu pot să evite principala sursă de expunere - părinţii lor, care fumează în casă, afirmă autorii studiului.

Adăugând cele 600.000 de decese celor 5,1 milioane de persoane decedate în fiecare an din cauza fumatului activ se ajunge la un total de 5,7 milioane de decese cauzate de fumat, în fiecare an.

Acesta a fost primul studiu care a evaluat impactul global al fumatului pasiv. Autorii studiului, provenind de la Institutul Karolinska din Stockholm (Suedia) şi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), au folosit date din 2004 colectate din 192 de ţări.

Astfel, 40% dintre copii, 33% dintre bărbaţi şi 35% dintre femei - cu toţii fiind nefumători - erau expuşi efectelor nocive ale fumatului pasiv în 2004. Potrivit specialiştilor, această expunere a avut ca rezultat 379.000 de decese provocate de maladii coronariene, 165.000 de decese provocate de infecţii ale căilor respiratorii inferioare, 36.900 de decese provocate de astm şi 21.400 de decese provocate de cancerul pulmonar. În total, în medie, fumatul pasiv cauzează 603.000 de decese în fiecare an

Cercetătorii au estimat că 165.000 de copii mai mici de cinci ani mor în fiecare an din cauza infecţiilor respiratorii provocate de fumatul pasiv. Două treimi din aceste decese se înregistrează în Africa şi în Asia de sud. "Maladiile infecţioase şi fumatul par să formeze o combinaţie mortală pentru copiii din aceste regiuni", consideră autorii studiului.

În timp ce decesele copiilor cauzate de fumatul pasiv se concentrează în ţările cu venituri mici sau medii, decesele adulţilor se repartizează uniform pe glob.

În ţările europene cu venituri mari, de exemplu, 71 de copii au decedat din cauza fumatului pasiv în 2004, comparativ cu 35.388 de adulţi. În ţările africane monitorizate, în 2004, numărul copiilor decedaţi este de 43.375, iar cel al adulţilor este de 9.514.

Doar 7,4% din populaţia mondială trăieşte în prezent în ţări care au adoptat o legislaţie contra fumatului. Autorii studiului recomandă "o întărire imediată" a convenţiei-cadru a OMS pentru lupta împotriva fumatului, care solicită taxe mai mari pentru tutun, folosirea unor pachete neutre de ţigarete (fără marcaje) şi care să conţină mesaje de prevenire

"În numeroase regiuni, acţiunile de protecţie a copiilor şi a femeilor trebuie să includă noi strategii educative pentru a reduce expunerea la fumatul pasiv în interiorul caselor", consideră autorii studiului.

 Sursa www.gandul.info

reflexoterapia-indicatii si contraindicatii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(04-12-10)

 
Copyright © 2018 KINETOMEDICA. Toate drepturile rezervate.
 
Servicii creare site creare site
Centru de reflexoterapie in Bucuresti pe strada Cal. 13 septembrie nr. 128 sau pe Bd.Iuliu Maniu in militari. După cum se observă din analiza rezultatelor obţinute pentru personalitatea ideală, kinetoterapeuţii tind totuşi spre un ideal pe care īl consideră ca fiind superior situaţiei din momentul aplicării chestionarului.Datorită eforturilor de adaptare pe care le fac, kinetoterapeuţii consideră că se manifestă foarte apropiat de nivelul la care s-au autoevaluat,   De aceea putem afirma ca, in cadrul relaţiei kinetoterapeut-pacient, tipul de personalitate condiţionează comunicarea, interrelaţionarea şi implicit rezultatele actului recuperator, motiv pentru care trebuie să li se acorde atenţia cuvenită. Prin intermediul reglării şi autoreglării unor atitudini şi comportamente, al conştientizării situaţiei de fapt, comparativ cu necesităţile impuse de activitatea profesională, personalitatea kinetoterapeutului poate şi trebuie să fie ameliorată dacă se doreşte creşterea eficienţei activităţii de recuperare. Efectuam masaj reflexogen si suntem autorizati pentru cursuri de reflexoterapie   Īn urma analizei efectuate asupra rezultatelor obţinute īn legătură cu personalitatea kinetoterapeutului se pot constata următoarele: Kinetoterapeuţii care fac reflexoterapie au reuşit să creeze celorlalţi o imagine bună despre ei, fapt demonstrat de diferenţele mici aparute in comparatia profilului personalităţii autoevaluate de kinetoterapeuţi şi profilului personalităţii percepute de pacient, mai ales in ceea ce priveste subfactorii de personalitate: responsabilitate si reflexivitate. Recunoscānd īnsă că, īn ceea ce priveşte reglările corespunzătoare īn cadrul subfactorilor Asumare Risc şi Impulsivitate le este necesar un mai bun autocontrol prin efectuarea unei sedinte de reflexoterapia.